Våre bransjer

Velger du IPM, er du i godt selskap med mange andre som allerede har valgt våre løsninger.

Alle de største forsikringsaktørene, flere av Norges største arbeidsgivere og over 3500 bedrifter bruker IPM-løsninger for å gjøre forsikring enkelt for kunder og ansatte.

Bransjer

IPM hjelper både arbeidsgivere, bransjeorganisasjoner og fagforeninger å navigere i et komplisert farvann av lover, regler, krav og plikter.

Fagforeninger

Med IPM på laget gir fagforeninger ekstra verdi til sine medlemmer.

Bransje­organisasjoner

IPM lar bransjeorganisasjoner hjelpe medlemmene enda bedre.

Forsikringsaktører

Alle de største forsikringsaktørene i Norge er kunder.

Arbeidsgivere i privat og offentlig sektor

IPM hjelper over 3500 bedrifter med å vise frem alle de økonomiske fordelene de tilbyr sine ansatte.

IPM har kunder blant forsikringsselskaper og -meglere, organisasjoner og arbeidsgivere innen et bredt spekter av bransjer.

Ofte stilte spørsmål

IPM leverer løsninger som bidrar til trygghet og økonomisk oversikt for både forsikringsgivere, arbeidsgivere og ansatte. Vi kombinerer lang erfaring og dyp innsikt fra bransjen med teknologisk ekspertise og inngående forståelse for kundenes behov.

IPM er en forkortelse for Insurance Process Management. Navnet reflekterer hva IPM leverer: Enkel og forståelig administrering av komplekse forsikringsordninger.

PersonPortalen er en tjeneste som gir forståelig oversikt over kollektive personforsikringer. Med kalkulatoren får arbeidstagere og organisasjonsmedlemmer se i kroner og øre hva de kollektive personforsikringene faktisk betyr for dem.

keyboard_arrow_up