Om oss

IPM springer ut av forsikringsbransjen, og ble startet i 2009 med et tydelig mål:
Å gjøre forsikringer enkelt og forståelig.

Vår visjon: Hver dag jobber vi for å gjøre forsikring enklere og mer forståelig for at du skal oppleve en trygg og bekymringsfri hverdag – for deg og din familie.

Det skal være enkelt å få oversikt over forsikringene sine.

Mange har gode forsikringsordninger gjennom jobben, men få vet om dem.
Få vet hva de er forsikret for og hva de eller deres etterlatte eventuelt får utbetalt ved dø, sykdom eller ulykke.

Samtidig bruker bedrifter og organisasjoner milliarder på å tilby rause forsikringsordninger – få klarer å få frem hvor bra dette godet er for de ansatte.

Det ville Øystein Sydnes, Fredrik Ruud og Stein Jensen gjøre noe med. Sammen startet de i 2009 utviklingen av PersonPortalen med ett mål: Å gjøre det enkelt å forstå og få oversikt over forsikringene dine.

2023 kom Analytika AS og TR Consulting AS inn på eiersiden i IPM. De tilfører kompetanse og erfaring innen rådgivning, forsikrings- og aktuartjenester samt et stort kontaktnett innen forsikring, bank og finans.

Det nye selskapet kombinerer inngående bransjeerfaring og strategisk kompetanse med teknologisk know-how for å videreutvikle PersonPortalen og nye løsninger rettet mot å gjøre forsikring enklere og mer forståelig.

Med PersonPortalen har IPM løst problemet for tre målgrupper på én gang

Forsikringsbransjen

har fått en rimelig og effektiv måte å innfri informasjons- og rådgivningplikten som de har i henhold til Forsikringsavtaleloven.

Arbeidsgivere

har fått en effektiv måte å vise frem hvor godt de faktisk tar seg av sine ansatte.

Arbeidstakere

kan nå kjapt, enkelt og forståelig å få oversikt over forsikringsordningene de har gjennom jobben.

Det er ikke uten grunn at vi kaller PersonPortalen Norges mest populære forsikringskalkulator.

 

Tryg tok PersonPortalen inn i porteføljen sin allerede i 2009. De er fremdeles med på laget, og de har fått stadig mer selskap. I dag bruker alle de største forsikringsaktørene og over 3500 bedrifter tjenesten.

IPM har som mål å enkelt og rimelig bidra til trygghet og oversikt for både forsikringsbransjen, arbeidsgivere og arbeidstakere. Det gjør vi gjennom å utvikle løsninger som hjelper mennesker og bedrifter i hverdagen.

Kontakt oss

La oss ta en prat

Ring oss eller send oss en e-post og vi kommer tilbake til deg snarest mulig.

keyboard_arrow_up